Familjen Björn - Det nya huset

Milena funderade och funderade och sen så kom hon fram att hon inte trivs i detta huset! Nästa dag hittade hon direkt ett nytt hus. Och hela dagen fixade dem massor av saker i huset och sedan var det klart! Ändå rätt snabbt ;). Detta hustet är jätte stort så jag orkar inte vissa hela huset men ja så här ser det i alla fall ut:
Ser ni den lilla stugan där? Ja juste! Nästan direkt efter at dem kommit igång med allt så hittade Milena en tjej som kommer att bo i den lilla stugan där och jobba hos Milena. Hon kommer ta hand om hela trädgården vattna blommor, klippa busskar och mycket mer! Just nu är det inte så mycket blommor osv men mer kommer det blir. 
 
Info om Stacy:

Stacy heter då tjejen som kommer jobba hos Milena. Stacy är 20 år och älskar allt som har med blommor och trädgården att göra. Och nu så flyttade hon till skönköping för att söka jobb. Hon har innan haft sommarjobb ov men inte ett riktigt jobb. Men nu blir det dags! Stacy är en väldigt social person som gärna vill lära känna nytt folk. Hon älskar hundar men är lite rädd för dem men det går bra för Liv och Hunter är ju jätte snälla :). Hon ser verkligen fram emot att jobba hos Milena. 
 
Btw! Diddi försvann o.o. XD Ja jag vet ej vad hon är hon är liksom bora från min familj? o.O
 
Stacy och hennes stuga !
 

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo