jjjj

 Adventures

 Till ig

Hej det var länge sen! Här har jag lite bilder att bjuda på iaf. Vissa av dom ska på ig sen.
 Fancy ungar

 SÄÄÄÄL

Åh den nya uppdateringen är super bra! Det kom sälar ^^ Inte ofta det är när nästan alla rider med husdjur haha!
Hihi cutei *-*
 Eveningcrush

Hej! Hoppas ni har haft ett ra nyårsafton. Det har jag c: 
 
Här är lite bilder med min underbara Eveningcrush <3.
 Tillbaka!

Hej på er! Jag tänkte skriva att jag är tillbaka i bloggandet nu igen men jag har ju bloggat men väldigt sällan och bara lite bilder typ. Nu ska jag försöka blogga så ofta och mycket jag kan :D.

Idag gjorde jag en ''merry chrismas'' video c: på lite jul uppdrag och ja bara en liten jul video med gott och blandat helt enkelt haha c: Videon kan ni se här nedan ↓Gift :D

 Lite nya och gamla bilder

Här är lite bilder som jag tagit nyss och bilder som är typ 1 - 2 månader gamla men jag glömmt att visa dom :).
 Uteritt med grymma Dark Tigers

 Dinooo

Jag kommer inte skriva så mycket här längre.. Men jag kommer lägga upp bildisar c: 
Sååå cooolt ställe :D
Häst selfie :)
 Halloween outfit

 Min fina <3

Jag är helt förälskad i denna hästen <3.
 
 Bilder med Linn och Viki
Lemoncake

Det här är min nya häst Lemoncake :D Det är en Nordsvensk :D.
 Bambi

 Oaktiv

Denna bloggen är jätte oaktiv men jag vill ändå inte lägga ner den :/. Jag tycker att jag kommer blogga då ja jag känner för det. Så ni får helt enkelt kolla in här och se om jag skriver någonting :). Annars så bloggar jag på min irl blogg och länk finns någonstans på bloggen x). Men vi hörs hörni!
 
 
 <3

 Bloooopers

 
 Nattbild

Nu har jag varit ute och fotat nåra nattbilder. Jag tycker det är så himla fint med nattbilder :).
 Transformice.com

Transformice även kallat tsf är ett online spel där an är en mus och det finns masso rav olika banor. Man ska bland annat hämta ost och springa tillbaka till mushålet men det är inte alltid så lätt så därför finns det en mus som kallas shaman varje bana är det en ny. Den hjälper alla att klara banan genom att lägga plankor balonger och mycket mer! Jag tycker absolut att ni ska prova spelet!
 Oaktiv, lol

Hej! Jag vet att jag har varit oaktiv men nu ska jag försöka ändra på det! Lite svårt att sköta 2 bloggar, spela sso, titta på vampire diaries och ha ett privat liv ;). Men jag ska försöka! Och för att denna bloggen ska vara lite mer aktiv så blir detta mer som en gameblogg. För ibland vet jag inte vad jag ska skriva om och det måste ju handla om sso Så nu ska jag skriva om lite mer andra spel också! Och jag har börjat spela lol men jag är en noob hahah! 
Med linn igår :) <3
Toooomtar!!!
 Länk

http://starsong.blogg.se/
 
 
 Bilder!!

Här är några gamla bilder! Från server 2 och ja lite gamla bilder x)
Min fula redigering xD
Tävling med Money <3
En till liten änkel redigering!
Var detta min logga? o.O xD
Åh vad jag saknar Bea :'(
 
Ganska gammal bild xD
Kom på att jag älskade denna bild innan x)
Gammal klubbmöte xD
Den här är ju bara för gammal xD
 Semester :D , gissa ;)

Ja nu är jag i polen! :D. Kom för några dagar sen men jag satt bara vid datron lite innan och då bloggade jag på in andra blogg. Men nu tänkt jag i alla fall göra en liten gissnings lek :P. Den som skriver svaret först vinner en länk!!
Den högra bilden är där ni ska hitta felet. Ett fel!
Good luck!
 
 Ehm ja. HEJ

Förlåt för att bloggen har varit så död!!! :( Men min data var lite sönder innan men nu funkar den x). å jag kunde inte blogga så mycket eller pela heller. Men jag boggar mer på min andra blogg. Men jag ska åka till polen imorgon på 2 veckor så jag kommer förmodligen inte ha nått internet. Men jag skriver tidsinställda inlägg på min andra blogg (irl): http://shettisdrottning.blogg.se/. Så där kan ni ju kolla in ;). Men jag ska skriva några tidsinställda här i alla fall!! Men sims ska det spelas i polen så det får ni se mer av när ajg är tillbaka. Vi hörs då ;D
 Tobbe Larsson outfit

Jag älskar blååå! Och jag har typ 10 blåa outfits. Men en till skadar väl inte? ;). Tycker att den var jätte jätte fin!
Vad tycks? ;).
 Stranden!

Gjorde en liten video lite snabbt igår :D. Men jag ska göra en video idag igen tror jag. Men här är då denna videon:Familjen Björn - Det nya huset

Milena funderade och funderade och sen så kom hon fram att hon inte trivs i detta huset! Nästa dag hittade hon direkt ett nytt hus. Och hela dagen fixade dem massor av saker i huset och sedan var det klart! Ändå rätt snabbt ;). Detta hustet är jätte stort så jag orkar inte vissa hela huset men ja så här ser det i alla fall ut:
Ser ni den lilla stugan där? Ja juste! Nästan direkt efter at dem kommit igång med allt så hittade Milena en tjej som kommer att bo i den lilla stugan där och jobba hos Milena. Hon kommer ta hand om hela trädgården vattna blommor, klippa busskar och mycket mer! Just nu är det inte så mycket blommor osv men mer kommer det blir. 
 
Info om Stacy:

Stacy heter då tjejen som kommer jobba hos Milena. Stacy är 20 år och älskar allt som har med blommor och trädgården att göra. Och nu så flyttade hon till skönköping för att söka jobb. Hon har innan haft sommarjobb ov men inte ett riktigt jobb. Men nu blir det dags! Stacy är en väldigt social person som gärna vill lära känna nytt folk. Hon älskar hundar men är lite rädd för dem men det går bra för Liv och Hunter är ju jätte snälla :). Hon ser verkligen fram emot att jobba hos Milena. 
 
Btw! Diddi försvann o.o. XD Ja jag vet ej vad hon är hon är liksom bora från min familj? o.O
 
Stacy och hennes stuga !
 Badat

Idag har jag varit och badat på riktigt. Men jag tyckte att det skulel bli kul att bada lite på sso också :). Jag tog med Draken till stranden i fp. Han tyckte att det var kul! Det tyckte jag med :).
Nu ska det spelas lte sims :). Självklart ska ni få se :D.